TV zvijezda i hrvatski Anthony Bourdain u nastajanju, chef Mate Janković, vraća se restoranskom kuhanju. Za dva do tri tjedna gospodin Janković trebao bi početi kuhati nedjeljne obiteljske ručkove u zagrebačkom restoranu Pod zidom. Nedjeljni će se ručkovi bazirati na tehnički preciznim izvedbama klasičnih zagrebačkih obiteljskih jela, poput pečenog pileta i bečkog šnicla, kao i na ponešto modernih hitova kao što je porchetta. Povratak gospodina Jankovića, jednog od medijskih moderatora hrvatske restoranske industrije, za štednjak i za roštilj, središnji je element proljetne ofenzive Borne Janeša, vlasnika vibrantnog i inovativnog restorana Pod zidom.
Osim Jankovićeva kuharskog comebacka, proljetna ofenziva s tržnice Dolac kraj čijeg se ulaza nalazi Pod zidom, obuhvaća, napokon u Zagrebu, i snažan napor na omasovljenju potrošnje kamenica koje su upravo na vrhu sezone. Već ove subote Pod zidom će se kamenice prodavati za samo osam kuma, što je možda najbolja cijena ikada u Zagrebu. Ta je cijena, međutim, primjerena činjenici da kamenice spadaju u originalni, autentični street food. Uz stonske kamenice, Pod zidom će se svake subote u rano popodne točiti Tomčev pjenušac Millenium za 19 kuna po čaši, što je također izvrsna vrijednost za novac. Naposljetku, Borna Janeš svoju proljetnu ofenzivu zaokružuje novim menijem, na kojem je radio chef konzultant Teo Ivanišević, uvođenjem posebnih jelovnika za ručak te angažiranjem kompetentnog barmena Vedrana Gulina kao savjetnika za koktele.