Poslije trotjednih priprema, jučer je u Dragon BBQ, novom kineskom restoranu u podrumu zagrebačkog Green Golda napokon krenuo all you can eat program. Gosti koji plate 69 kuna, mogu pojesti sve što žele s topih i hladnih bifea, koji se protežu kroz ovaj dobro uređeni restoran kojim dominira veliki srebrni zmaj. Za deset kuna više, gosti dobiju i čašu vina, piva ili bilo kojeg bezalkoholnog pića. Na premijeri u ponedjeljak, Dragonov all you can eat pogram izgledao je više nego dobro. Toplim je bifeom dominirala hrskava prekinška patka koja u zagrebačkim kineskim restoranima sama košta između 90 i 120 kuna.
Osim patke i puno mirisine riže, vidjeli smo još lijepu selekciju dim suma, različita mesa u umacima, pržene i pohane ribe i rakove, kineske noodlese, kao i ponešto neobičnih jela za hrvatske azijske restorane poput japanskog omleta. Pladanj sa sushijima izgledao je atraktivno, izložen masovnim naletima prvih gostiju. Salate i ostalo povrće doimali su se uzorno svježima i bili su perfektno najseckani. Raznovrsni umaci i prilozi, od meda do ljutih salsi, smjestili su se na gornjoj plohi bifea, skupa s pedesetak godina starom posudom za fondue, koju je vlasnica Dragona gospođa Xiaotong Chen-Li, doajenka hrvatske restoranske scene, donijela iz očeva kineskog restorana u Beču.
Dragon je drugi all you can eat azijski restoran u Zagrebu uz WokOne u Škorpikovoj ulici, i prvi takav restoran u poslovnoj Radničkoj ulici. Budući da predstavlja odličnu vrijednost za novac, Dragonov all you can eat bife morao bi postići veliki uspjeh. Za nekoliko tjedana, na drugom redu bifea krenut će i all you can eat barbecue, s naglaskom na korejskom roštilju. All you can eat ponuda u Dragonu zasad vrijedi samo za ručak. Dragon je, međutim, zadržao i uobičajeni meni za business lunch, koji ima svoju stalnu publiku. Do ljeta bi se Dragonov all you can eat trebao proširiti na večeru, s luksuznijim sastojcima poput velikih rakova i divlje bijele ribe. Večera će, naravno, biti skuplja od ručka.