Na spektakularnoj finalnoj večeri San Pellegrinova izbora za mladog chefa godine, pobijedio je Japanac Yasuhiro Fujio.
Fujio se rasplakao dok je primao nagradu, pa je rekao da se ne smatra najboljim, pa je još dodao da je već pomalo star jer uskoro puni tridesetu.
No, suci su mislili drukčije. Ana Roš predala je voditelju kovertu s odlukom o pobjedniku.
Chef Fujio dvostruki je pobjednik San Pellegrinovog izbora. Svojim jelom koje se bazira na japsnskoj ribi ayu Fujio je osvojio i nagradu za najautentičnije jelo, tako da je zaista zaslužio kišu konfeta koji su se u njegovu čast prosuli milanskim Superstudiom.
Yasuhiro Fujio radi u La Cime, francuskom restoranu u Osaki, koji ima dvije Michelinove zvjezdice.
Poslije dodjele nagrada uslijedila je gala večera koju su pripremili članovi žirija, sedmero slavnih svjetskih kuhara, zajedno s Massimom Botturom.