Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Belje je graševinama i frankovkama otvorilo advent na Gornjem gradu

belje-stross-g

Točno u podne grički je top zatresao posjetitelj gornjogradskog adventa, koji je, kao i svake godine, koncentriran na Strossmayerovo šetalište. Advent na Štrosu otvoren je prezentacijom beljskih vina.

belje-stross-boce

U društvu glavne Beljeve enologinje Suzane Zovko moglo se kušati nekoliko graševina, chardonnaya  vrhunsku frankovku i još ponešto vina najvažnije baranjske vinarije. Atmosfera je bila očekivano vesela i zabavna, Gornji se grad već iza podneva počeo puniti turistima i zagrebačkim advent aficionadosima, a Belje se uvjerilo da je Advent u Zagrebu jedan od inteligentnijih oblika promocije vina i svih drugih ambicioznih gastro proizvoda.

belje-stross-vino

belje-stross-boca

belje-stross-tv

belje-stross-nagrade

Iduće bismo godine na zagrebačkom Adventu željeli vidjeti još puno više vrhunskih vinarija, od Kozlovića do Miloša, i neusporedivo više vodećih artizanskih proizvođača hrane poput Latusa, Dujmovića ili Kumparičke.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Belje je graševinama i frankovkama otvorilo advent na Gornjem gradu

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min