Kako su hot dogovi velike zvijezde ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa, logično je da je El Toro svoj meni za Fuliranje bazirao na raznim vrstama mljevenog mesa u duguljastim pecivima. U nedjelju popodne, kad se Strossmayerov trg počeo već naveliko puniti, pokušali smo probati El Torov chilli dog, kojeg je, međutim, nestalo već prije četiri popodne.
Umjesto toga naručili smo salchichas navidanes božićnu kobasicu od govedine (peku i salchichas od svinjetine).
Samo meso, koje je po teksturi podsjeća na kombinaciju vrlo dugačkog ćevapa i kobasice bez crijeva, bilo je odlično začinjeno , sočno, lagano zadimljeno i s prilično jasnim okusom govedine.
U sendvič su nam još dodali nešto sira, coleslaw, srirachu, barbecue umak i jalapeñose, što ni izbliza nije iscrpilo listu dostupnih dodataka. Čak ni pecivo nije bilo loše. Salchichas Navidenas, koje izgledom i kulinarskim rukopisom pripadaju neumjerenim američkim sloppy street food lokalima, definitivno spada među bolja slana jela, koja smo probali na svim dosadašnjim zagrebačkim adventima.