Zagrebački restoran ReUnion novi je ulaz na gradskoj listi mjesta koja nude dnevne ručkove sa svježim sastojcima s tržnica. ReUnionov meni koji u hotelu Canopy potpisuje chef Marinko Topalović, od ponedjeljka do petka , koji radi u sklopu hotela Canopy by Hilton, mijenja se ovisno o sezoni i ponudi na glavnoj gradskoj tržnici Dolac.
Na dnevnom jelovniku od ponedjeljka do petka su jela poput juhe od rajčice, pečenih paprika, janjećeg sotea s domaćim njokima, skuše i quichea s kozjim spirom i špinatom. Cijene su vrlo prijateljske, za glavna jela kreću se oko 50 kuna za juhe i deserte oko 20 kuna. ReUnionov ručak s Dolca, u koji sa svježim sezonskim sastojcima i čašom vina ne prelazi stotinjak kuna, važan je doprinos formatu laganih i dobrih dnevnih ručkova koji ne koštaju puno, jednom od najpopularnijih među zagrebačkom restoranskom publikom.