Kad smo lani prvi put jeli u Publicu, daleko na zapadu Zagreba, jako nam se svidjelo uređenje lokala, koji je podigao profil cijelog Voltina naselja kao i činjenica da su angažirali jednu od najboljih chefica za pizzu u cijeloj zemlji. Kristina Halužan naučila je posao u O’Hari, u njenim najsjajnijim danima. Međutim, kao što smo bili napisali, naša prva pizza u Publicu nije bila sjajna.
Došla je na stol nedovoljno vruća i nije mirisala po tek pečenom tijestu, i imala je previše palačinkastu teksturu. Danas, kad smo u našem proljetnom obilasku vodećih zagrebačkih pizzeria svratili u uobičajeno puni Public, Margherita je bila perfektna.
Rubovi su imali uzoran leopardov uzorak, tijesto je fantastično mirisalo, a sredina je bila lijepo elastična, pizza je došla s pravom količinom svježih listića bosiljka. Publicova napoletana sada spada među najbolje pizze tog žanra u Zagrebu