Momci iz Noela stalno rade. Upravo je nevjerojatno koliko su energije utrošili Ivan Jug i njegovi suradnici da bi jedini zagrebački Michelinov restoran funkcionirao i u ovoj sasvim nevjerojatnoj godini.
[adsense_content_v2]
Noel je na proljeće bio prvi fine dining restoran u Hrvatskoj koji je ušao u dostavne servise, za što su osmislili Noel Bistro. Ta je odluka bila ispravna ne samo lokalno nego i globalno: danas se stotine Michelinovih zvjezdica po cijelom svijetu dostavlja UberEatsom.
Noel je zatim napravio svoj burger, daleko najbolji restoranski hamburger ikad pripremljen u Zagrebu. Pa su uveli subotnji brunch po popularnim cijenama, kako bi privukli publiku koja nema novca za kompleksne i skupe degustacijske jelovnike.
A od sutra, boreći se protiv novog lockdowna, dostavljaju klasični nedjeljni ručak. Noelov nedjeljni ručak sastoji se od goveđeg consommea, raviola, otkoštenog pečenog pileta s puno raznih priloga, krušaka u vinu i mini krafni. Mnogo toga za 220 kuna po osobi.
Ručak ćemo isprobati vjerojatno iduće nedjelje. No, moramo priznati da nas vesele Noelova hrabrost, borbenost i profesionalnost. Dok se skoro sve oko nas zatvara, Noelova ekipa stalno pronalazi nove modele prodaje zaista ukusne hrane.