Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Ovih 8 genijalnih video tutorijala poznatih chefova naučit će vas da režete kao profesionalci

jacques-papin

Želite li dobro kuhati morate odlično rezati. To je pitanje godina vježbe, ali poboljšanja na svojim jelima osjetit ćete čim nabavite dobar oštar nož i počnete pravilno rezati. Za one koji još nisu počeli, ovo je osam sjajnih video tutorijala sjajnih chefova koji će vam sigurno povećati užitak u pripremi za kuhanje.

Jacques Pepin – osnove

 

Eric Ripert  – o noževima (i svojoj Louis Vuitton torbi za noževe)

 

Gordon Ramsay – kako sitno nasjeckati luk – školski

 

Marco Pierre White – kako još sitnije nasjeckati luk

 

Jon Paul Hutchins – CIA – klasični rezovi mrkve

 

Mario Batali i Matt Abdoo – julienne rez

 

Rajčica concasse

 

Filiranje ribe – japanska tehnika

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Ovih 8 genijalnih video tutorijala poznatih chefova naučit će vas da režete kao profesionalci

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min