Green Gold ovih se dana pretvorio u gradilište. Na najvišoj razini preuređuje se veliki klupski prostor koji bi se trebao proširiti i na sadašnje restorane na drugom katu Green Golda: riječ je o Sofri i Asiji Gold, koje i dalje vrlo dobro rade za ručak. Sofra i Asia Gold trebale bi se pak preseliti u podrum Green Golda. Sofra bi trebala ući u prostor Mostova, a Asia Gold bi mogla zauzeti prostore tri manja, nerestoranska lokala odmah pokraj ulaza u bivša Dobra vina.
A u bivšim Dobrim vinima sada radi Piccola Italia, jedan od tri uvjerljivo najgora restorana u Zagrebu, koji se u podrum doselio s Drugog kata. Nevjerojatna ignorancija talijanskih vlasnika te krčme manifestira se i u natpisima za njihov takozvani vinski bar. Naime, na svim natpisima -ne na jednom, nije riječ o tipfeleru -piše Vine Bar umjesto Wine Bar. Ugostiteljstvo u Green Goldu zaista se približava apsolutnom dnu, znatno nižem od podrumske razine.