Carpacciov sommelier, chef i dva konobara lani su u Zagorju, u mjestu Svet Križ Začretje, pokrenuli proizvodnju organskih jaja od pasmine Hrvatice. Kokoši žive na velikom prostoru, te se hrane posebnim smjesama od dvadeset i više žitarica, vitamina i minerala. Momci iz Jaje d.o.o. jaja skupljaju triput tjedno, pa su uvijek savršeno svježa.
U prvih su nekoliko mjeseci ta prekrasno svježa jaja prodavali privatnim kupcima, da bi dolaskom proljeća sam Carpaccio počeo otkupljivati vrijednu robu svojih poduzetnih djelatnika. Pa tako Carpaccio nudi najžutiju i najukusniju fritaju, koju smo ikada vidjeli i probali u Zagrebu. Carpacciova je fritaja žuta poput narcisa, raskošnog okusa i kremaste teksture, koja se sjajno slaže s istarskim šparogama, za kojima je Zagreb ove godine poludio više nego inače. Carpaccio dnevno prodaje preko četiri kilograma divljih šparoga.
Carpacciova jedinstvena fritaja sa šparogama spada među najekspresivnije glasnogovornike proljeća među svim zagrebačkim jelovnicima. Zanimljivo je, međutim, primijetiti kako je Carpaccio pun prvorazrednih, vrlo mirisnih crnih tartufa. Nadamo se da će uskoro doći i smrčci. A kad je riječ o četvorici iz Jaje d.o.o. ovi pametni momci proširili su biznis niz Teslinu ulicu. Njihovi spektakularni proizvodi za koji dan stižu u Vinodol.