Blok Bar u Tomašićevoj 13 jedan je od najpopularnijih kafića u Zagrebu. Svi hrvatski mediji iscrpno su pisali o kultnom susjedskom baru smještenom u samo tridesetak kvadrata, koji je uređenjem i atmosferom nadmašivao puno veće i neusporedivo skuplje uređene lokale. Blok Bar osim minijaturnog interijera, posjeduje i dvije prostrane terase, od kojih jedna gleda baš na ulaz r
estorana Noel. Ivan Jug i Goran Kočiš uočili su veliku popularnost i potencijal
Blok Bara, pa su s vlasnicima počeli pregovarati o preuzimanju. Pregovori su uspješno završeni, papiri se potpisuju danas, u srijedu 19. travnja a Noel Bar, kako ce se odsad zvati Blok Bar, počinje s radom početkom svibnja.
Jug i Kočiš neće mijenjati susjedski, prijateljski i demokratski identitet Blok Bara, nego će naprosto pojačati njegovu sadašnju ponudu. Ujutro će se primjerice peći svjezi, ručno napravljeni kroasani, a popodne i navečer miješat će se kokteli i pripremati kanapei. S obzirom na Jugove sommelierske strasti, valja pretpostaviti da će se i ponuda vina značajno poboljšati. Noelov izlazak na ulicu prvi je takav primjer među vrhunskim zagrebačkim restoranima. Prilično smo uvjereni da će uspjeti.