Momci iz Timea rade marljivo i pametno. Nedavno su tako na ploči ispred restorana pojavili prospekti za nove, tematske azijske ručkove. Riječ je o sedam opcija: indijskoj koja se temelji na dahlu (dahl je juha od leće), kineskoj koja se vrti oko svinjskog kung baoa, zatim o dva sushija, tempuri, terryaki govedini s udon rezancima ili rižom, te salati s lososom u tempuri. Cijene ovih jelovnika kreću se između sedamdeset i sto kuna, a svaki uz središnje jelo sadrži još niz dodataka, od naana i raznovrsnog povrća do svježeg voća. Vlasnici i kuhari ovog iznimno uspješnog restorana i bara (koji vikendom radi do četiri ujutro), prepoznali su sve veću potrebu Zagrepčana, ali i turista, za brzim, negeneričkim ruckom, gdje tempo serviranja i prihvatljiva cijena nisu prepreka uživanju u specifičnim okusima.
Pa su odlučili razviti spektar tipičnih, masovno popularnih azijskih formata koji se, međutim, pripremaju na puno višoj razini nego u fast foodovima. Uskoro ćemo vidjeti kako će turisti, kojih je strogi centar grada već solidno pun, prihvatiti Timeove azijske ručkove.