U Grudama, malom mjestu u zapadnoj Hercegovini, ovih je dana otvoren Bezdan 21, bar i restoran s neobično ambicioznom vinskom listom, za koju su zaslužni vodeći zagrebački uvoznici vina. Bezdan tako drzi Bollingerov Special Cuvee, pa bijeli i ružičasti Perignon, kao i reperski šampanjac Armand de Brignac. Među svjetskim mirnim vinima ističu se Jermanov Pinot Grigio, zatim jedan dr. Loosenov suhi rizling, pa Antinorijev Tignanello, Gajin Sito Moresco, Jolivetov Sancerre i Lefllaiveov Puligny Montrachet, dok je zanimljivo da od hrvatskih vina, drze Claia i Tomčevu Amforu.
Hrana se bazira na pizzama, bistrologiji i steakovima, a interijer potpisuje Christian Rendulic koji je, uz ostalo, zaslužan za izvrsno uređene restorana Time i El Toro. Vidjet ćemo kako će toliko ambiciozno koncipirani lokal (barem kad je riječ o dizajnu i vinima) funkcionirati u ambijentu koji dosad nije poznavao taj žanr ugostiteljstva.