Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U Grudama je otvoren Bezdan 21, restoran za zagrebačkom vinskom i dizajnerskom infrastrukturom

U Grudama, malom mjestu u zapadnoj Hercegovini, ovih je dana otvoren Bezdan 21, bar i restoran s neobično ambicioznom vinskom listom, za koju su zaslužni vodeći zagrebački uvoznici vina. Bezdan tako drzi Bollingerov Special Cuvee, pa bijeli i ružičasti Perignon, kao i reperski šampanjac Armand de Brignac. Među svjetskim mirnim vinima ističu se Jermanov Pinot Grigio, zatim jedan dr. Loosenov suhi rizling, pa Antinorijev Tignanello, Gajin Sito Moresco, Jolivetov Sancerre i Lefllaiveov  Puligny Montrachet, dok je zanimljivo da od hrvatskih vina, drze Claia i Tomčevu Amforu. 

Hrana se bazira na pizzama, bistrologiji i steakovima, a interijer potpisuje Christian Rendulic koji je, uz ostalo, zaslužan za izvrsno uređene restorana Time i El Toro. Vidjet ćemo kako će toliko ambiciozno koncipirani lokal (barem kad je riječ o dizajnu i vinima) funkcionirati u ambijentu koji dosad nije poznavao taj žanr ugostiteljstva.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

U Grudama je otvoren Bezdan 21, restoran za zagrebačkom vinskom i dizajnerskom infrastrukturom

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min