Tokijski restoran Wagyumafia, specijaliziran za sendviče od wagyu govedine, otvara američku ekspozituru u San Franciscu. Glavna zvijezda na meniju je sendvič od njihove čuvene japanske govedine koji će se prodavati 180 dolara, nešto više od 1100 kuna. Ovu cijenu dostojnu mafije traže za komad najboljeg reza wagyua, pohan i poslužen u bijelom kruhu s umakom od soje i octa. Wagyumafia nudi i nešto, recimo, jeftinije sendviče poput Zabutona koji se radi od manje skupih rezova wagyua i košta 45 dolara. Jedno od mogućih objašnjenja ovih cijena su visoki troškovi, vlasnici Hisato Hamada i Takafumi Horie toliki su fanatici (ili naprosto marketingaši) da su lani za jednu wagyu kravu od 700 kila spremno iskeširali 50.000 dolara, najveću cifru koju je ikad itko platio za kravu. Wagyumafia će biti jedan od restorana u pretencioznom food courtu nove luksuzne stambene zgrade One Henry Adams u San Franciscu, u kojemu uspješni restorater Kash Feng, vlasnik popularnih restorana Omakase i Dumpling Time, želi stvoriti jedinstvenu ponudu, od japanske mesnice i ramen bara do steakhouse i whiskey bara.