Chef slastičar Robert Hromalić u četvrtak navečer u prostoru nekadašnjeg Binimota u Teslinoj ulici službeno je otvorio Time, svoju prvu slastičarnicu. Teslina je tako vrata do izvrsnog restorana Carpaccio dobila malu slastičarnicu koja nameće nove standarde na zagrebačkoj slastičarskoj sceni Tim restorana Time, na čelu s osnivačima Davorom Bienenfeldom i Matejom Đorđevićem, svoj je uspješan koncept proširio na novu adresu, a prema sadašnjim najavama još jedna Time slastičarnica u centru Zagreba trebala bi se otvoriti početkom iduće godine.
Na otvorenju slastičarnice gosti su kušali Hromalićeve interpretacije klasičnih hrvatskih kolača, kremšnita, čupavaca i prekmurske gibanice a najbolji dojam ostavio je tarte od limuna. Time će svaki tjedan izbacivati jedan novi desert, a uskoro će početi prodavati i svoje gotove slastičarske proizvode, paste od lješnjaka, oraha i badema te slani karamel. Sama slastičarnica koncipirana je kao take out, ali ima i terasu na kojoj se uz kolače poslužuju pjenušci, Vergnano kava i prirodni sokovi. Dizajn slastičarnice potpisuje Ante Vrban. Kult Plave Kamenice nedavno je objavio profil slastičara Roberta Hromalića koji možete pročitati OVDJE.