Chef’s Table hotela Park na Bačvicama, spada među veće splitske i dalmatinske restoranske atrakcije. Uz rovinjski Adriatic, hotel Park je jedini gradski luksuzni hotel na Jadranu izvan Dubrovnika. Prošlosezonskim nizom vrlo uspješnih vinskih večera i gostovanja, restoran hotela Park pod vodstvom chefa Nikole Eterovića napravio je dva važna koraka: povezao se s lokalnom publikom kojoj prirodno pripada, i nametnuo se kao ozbiljan igrač na hrvatskoj restoranskoj sceni, čime je završena jedna faza u razvoju ovog važnog projekta. U novu fazu, i novu sezonu, hotel Park ulazi s novim šefom, mladim Imoćaninom Jadranom Grančićem (na fotografiji sa chefovima Brankom Ognjenovićem i Stevom Karapandžom) koji je kuhinju i Chef’s Table preuzeo od 1. studenog.
Grančić preuzima koncept duboko ukorijenjen u lokalni splitski senzibilitet, čije menije podjednako informiraju dalmatinske mikrosezone, splitski Pazar i nastojanje da se u hotelu Park razvije specifičan kod, neka vrsta nove splitske kuhinje u kontekstu modernog fine dininga. Bit će zanimljivo vidjeti na koji će način chef Grančić nastaviti razvijati i mijenjati ovaj koncept.