Sredinom studenog, poslije kratke bolesti umro je Mark Bixler, kalifornijski kemičar, biznismen i vinar. Prije 39 godina Bixler je sa studentom kreativnog pisanja i filozofije Steveom Kistlerom u Sonomi osnovao vinariju Kistler.
Kistler je uskoro postao sinonim za najbolji američki chardonnay. Kistlerovi single vineyard chardonnayi povremeno su kod Roberta Parkera dobivali čistih sto bodova. Sjajne ocjene i mala proizvodnja osiguravale su Kistleru visoku cijenu i status kultnog vina. Kistlerovi chardonnayi moćna su, debela, često visokoalkoholna, izrazito kremasta vina koja, međutim, nikada ne gube šarm i autentičnost, i koja jako dugo traju. Mark Bixler u Kistleru je obavljao niz ključnih i posve različitih poslova, od vođenja laboratorija do upravljanja financijama. Steve Kistler nazvao je Bixlera esencijalnim za uspjeh jedne od najuglednijih i najvažnijih američkih vinarija.