Dežman bar u srijedu je najavio prvi zajednički projekt sa slastičarnicom La Marquise. Idućih mjesec dana Dežman će prodavati klasične francuske slastice iz ove relativno nove zagrebačke slastičarnice iz podsljemenske zone. La Marquise su otvorili Celine i Sebastien Vermant, francuski slastičarski nomadski par, koji su se nakon epizoda u Velikoj Britaniji, Sloveniji, Americi i Kanadi, u Zagrebu otvorili La Marquise s investitorom Emilom Bakićem.
Slastičarnicu vodi gospođa Celine Vermant koja i priprema sve kolače i peciva. La Marquise je starinska francuska slastičarnica, prodaju patisserie i viennoiserie i fokusirani su na klasike: macaroni, tarte aux pommes, tarte Tropezienne, ekleri, odlični kroasani i Jesuiti, njihov tipični su repertoar. Prema onome što su nam rekli kad smo ih posjetili neposredno nakon otvaranja, La Marquisino spuštanje u grad u ovoj akciji s Dežmanom, trebala bi biti uvertira za njihovo planirano širenje u Maksimir i na Bundek. Više o La Marquise možete pročitati OVDJE.