Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Gault&Millau u četvrtak u Zagrebu proglašava hrvatskog chefa godine

gault&millau

U četvrtak 5. travnja u zagrebačkom hotelu Westin održat će se svečana promocija prvog tiskanog hrvatskog izdanja restoranskog vodiča Gault&Millau 2018.  Vodič će u prodaji biti od 6. travnja na hrvatskom i engleskom jeziku. Gault&Millau Hrvatska predstavit će izbor 100 restorana i 100 vina iz cijele Hrvatske te 50 POP lokala, kategoriju u koju ulaze slastičanice, bistroi, wine barovi i sl.  Ove će godine na svečanoj promociji u hotelu Westin 5. travnja, prvi put biti proglašen   hrvatski Chef godine, u izboru inspektora i hrvatskog uredništva Gault&Millaua. Osim Chefa godine, među ostalim će biti proglašeni Veliki chef sutrašnjice, Mladi talent i najbolje POP mjesto. Posebni gosti na promociji novog izdanja Gault&Millaua za Hrvatsku bit će Ana Roš i francuski chef Edouart Loubet. 

Pogledajte kako su hrvatski restorani prošli u vodiču Gault&Millau
Umro je Christian Millau, suosnivač kultnog restoranskog vodiča Gault&Millau i ideolog celebrity chefova
Prvo tiskano izdanje vodiča Gault&Millau za Hrvatsku izlazi 6. travnja
ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Gault&Millau u četvrtak u Zagrebu proglašava hrvatskog chefa godine

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min