Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Dragonfish tripel dosad je najslabiji proizvod Zmajske pivovare

dragonfish-zmajska-pivo-ale

Klasični belgijski jaki svijetli ale ima pjenu na koju možete staviti novčić ili pak natočiti pivo (u adekvatnu, široku čašu) pa si otići napraviti sendvič, sigurni da pjena u međuvremenu neće pasti. Klasični belgijski jaki svijetli ale (od Duvela do Afflingen Tripel) gust je,umjereno aromatičan,s integriranim okusima slada, alkohola i hmelja. Dragonfish, koji smo probali u ponedjeljak u zagrebačkom Tolkienu, jedva da pjeni, dok se okus i tekstura raspadaju na vodu i slad, s jedva primjetnim hmeljom.

Usprkos 8,9 posto alkohola, pivo se doima razvodnjeno, što je posljedica potpune neravnoteže. Sklad je, kako znamo, ključna riječ u industriji velike većine alkoholnih pića. Dragonfish Tripel novi je proizvod zagrebačke Zmajske pivovare, nastao u suradnji s uglednom slovenskom Človeškom ribicom. Premda smo veliki poštovatelji Zmajskog od prvog dana, pa smatramo su Pozoj i Ris svjetski vrijedna piva, moramo konstatirati da Dragonfish Tripel zasad nije uspio.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Dragonfish tripel dosad je najslabiji proizvod Zmajske pivovare

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min