Dakle, zaista ne znamo tko Sanji Doležal piše recepte za njeno Kuhanje je IN, koje se emitira u sklopu IN magazina Nove TV. Tko god to bio, ta osoba zaista ne zna kuhati. U predprvomajski ponedjeljak oko šest popodne, na televizijskom ekranu pojavila se zdjela puna nekih masnih, neidentificiranih mrlja s ponešto zelenih i crvenih tonova. Ne znamo tko bi poželio pojesti takvo što ako se baš nije vratio s treninga za preživljavanje u prirodi specijalne policije, čiji se polaznici hrane poskocima, guštericama i korom drveća.
Zatim smo pogledali postupak. Povrće, među kojim najviše kopriva što je dobro s obzirom na sezonu, prvo se kuhalo u povrtnoj kocki (kome bi se, misle valjda na Novoj TV, dalo potrošiti pola sata za pripremu povrtnog temeljca), da bi se zatim cijelo jelo upropastilo vrhnjem za kuhanje. Vrhnje za kuhanje ne pridonosi okusom, ali je zato odgovorno za one grozne bijele masne grudice, koje su to varivo s koprivama učinile vizualno potpuno nejestivim. Sanja Doležal dobra je, komunikativna i pristojna TV voditeljica. Scenaristi i producenti emisije Kuhanje je IN doveli su gospođu Doležal blizu usporedbe s nadaleko ozloglašenom emisijom Hrana i vino.