U hrvatskim restoranima i barovima teško je naći stvarno ljutu hranu. Kuhari se žale da Hrvati ne voli ljuto, ljubitelji ljutine se žale da se kuhari ne usude kuhati ljuto. Taj je nesporazum odlučio prekinuti najjači hrvatski brend ljutih umaka Volim ljuto, novim, jednodnevnim roštiljanjem BBQ Hot Yard koje organiziraju u partnerstvu s trgovinom Spicy Days i Vintage Industrial Barom. U dvorištu Vintagea u Savskoj 106 u subotu 16. lipnja od jedan poslijepodne najavljuju puno dima i mesa, dolazi roštilj majstor koji je i član Kluba Ljubitelja Ljutine i prvi put će na ulicu iznijeti neke specijalne proizvode iz Spicy Daysa.
“Najeli ste se ljutog sira, spalili jezik The Resurrection umakom, probali najljući sladoled i želite još nešto od nas? E pa nešto ćete i dobiti!”, piše ekipa Volim ljuto na Facebooku, “Moći ćete degustirati jako, jako, JAKO puno toga. Za taj dan ćemo napraviti specijalitete koje nemate inače priliku probati. Neki artikli iz Spicy Days-a i Volim Ljuto proizvodi bit će u prodaji. Organizirat ćemo različita natjecanja, a spremamo vam još dosta iznenađenja koja ćemo objavljivati naknadno, tako da savjetujemo da nas pratite.” Daljne informacije o BBQ Hot Yard festivalu možete pratiti OVDJE.