Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Hrvatska reprezentacija prvi put u polufinalu Bocuse d’Or Europe

bocuse-d-or

Na europskom dijelu prestižnog kulinarskog natjecanja Bocuse d’Or hrvatska je reprezentacija prvi put ušla u polufinale. Ekipu koja se natjecala u Budimpešti predvodio je chef restorana Adriana u hotelu Falkensteiner Tomislav Karamarko, pomoćnik mu je bio Klaudio Mrkić a trener Aleksandar Vučković. Najbolje plasirani kuhari koji su se 10. i 11. svibnja natjecali u Budimpešti, svoje će zemlje predstavljati na svjetskom natjecanju Bocuse d’Or u Lyonu. Pobijedili su Mađari, srebro su osvojili lanjski pobjednici Norvežani a broncu Šveđani.
Hrvatska je nastupila nakon šest godina pauze.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Hrvatska reprezentacija prvi put u polufinalu Bocuse d’Or Europe

by Kult Plave Kamenice time to read: <1 min