Marijo Curić veći je dio života proveo u dubrovačkim restoranima i hotelima, gdje je naučio kuhati. Ovaj četrdesetgodišnji chef prekretnicom u svojoj karijeri smatra 2007. godinu kada se pridružio ekipi glasovitog francuskog chefa Gillesa Camilleria, koji je u ono vrijeme u Dubrovniku bio otvorio luksuzni restoran Gil’s , u spektakularnom prostoru gdje se danas nalazi Curićev 360. Gospodin Curić u više je javnih nastupa govorio o Camillerievu utjecaju na njegovo kuhanje.
No, važno je reći da je Curić kasnije stažirao u nekim važnim svjetskim restoranima, uključujući londonske The Square i Marcus Wearing. The Square spada među najsofisticiranije restorane koje smo ikad posjetili.
Foie gras is a delicacy of French cuisine but known to mankind since at least Ancient Egypt; the liver of a goose or…
Objavljuje Restaurant 360 Dubrovnik u Ponedjeljak, 10. prosinca 2018.
Mario Curić postao je glavni chef 360, danas nesumnjivo vodećeg dubrovačkog restorana, prije dvije i pol godine da bi u ožujku 2018. dobio Michelinovu zvjezdicu, prvu za Dubrovnik, što je iznimno važno za najpoznatiji hrvatski grad na svijetu. Curićeva kuhinja moderni je, hedonistički i visoko estetizirani fine dining.