Preko puta zagrebačkog hotela Sheraton u srijedu u podne otvoren je A Posto. A Posto se smjestio u prostoru što ga je zadnjih godina zauzimao jedan korejski restoran, koji je zasluženo bankrotirao. A Posto je cjelodnevni lokal koji nudi doručak, pizze, tjestenine, salate ali i nešto zanimljivih kuhanih jela poput osso bucca na kremi od celera. Mjesto je izvrsno uređeno, toplo i podigrano, pristojno i ugodno, a cijene su još ugodnije. Nijedno jelo, uključujući bijelu ribu u škartocu, ne košta više od 80 kuna.
Vinska lista kratka je, dobro izabrana s puno jeftinih i dobrih opcija (do 30 kuna) na čaše. Za koktel listu zadužen je gospodin Marijan Maksan (ex Dežman), što je preporuka po sebi. Osoblje je uglavnom regrutirano iz odličnog lošinjskog five star hotela Bellevue, što je iduća preporuka. Jedina loša stvar koju smo primijetili tijekom našeg današnjeg desetminutnog posjeta jest izbor piva, budući da se zasad oslanjaju na industrijsko pivo. A Posto ćemo svakako recenzirati u iduća dva tjedna.