Restoranski vodič Gault&Millau svoj novo, drugo izdanje za Hrvatsku najavljuje za ožujak 2019. godine. Za novo izdanje najavljuju bitno veći broj ocijenjenih restorana, a najbolji restorani i chefovi bit će proglašeni na ceremoniji u Zagrebu, neposredno prije objave vodiča.
Gault&Millau danas je prisutan u 26 zemalja, s vodičima koji restorane ocjenjuju na nekoliko cjenovnih i žanrovskih razina, uključujući slastičarnice i wine barove. Lani je Gault&Millau najboljim hrvatskim chefom proglasio Vjeku Bašića iz murterske konobe Boba, velikom cheficom sutrašnjice proglašena je Ana Grgić iz Esplanade, a nagrade za najveće nove talente dobili su Deni Srdoč iz Drage di Lovrana i Duje Kanajet iz splitskog Artičoka. Najviše ocjene vodiča Gault&Millau u Hrvatskoj zasad nose šibenski Pelegrini i rovinjski Monte, po četiri toke.