Bečki Steirereck već godinama spada među dvadeset najboljih restorana na svijetu prema San Pellegrinovoj listi World’s 50 Best Restaurants. U lanjskom je San Pellegrinovu izboru Steirereck zauzeo 14. mjesto a ranije je bio plasiran i među prvih deset, što ga čini najuspješnijim austrijskim restoranom do danas.
Steirereck ima dvije zvjezdice, a uz njegovu elegantnu, mekanu, modernu austrijsku kuhinju najviše nas je impresionirala fantastična ponuda kruha, kao i još senzacionalniji cheeseboard. Steirereck je, u svakom slučaju, jedna od omiljenih destinacija zagrebačkih gastrofila. Zagrebački Ante Udovičić, koji zadnje tri godine radi u luksuznom bračkom hotelu Lemongarden, ovaj hladni siječanj provodi bas u Steirerecku, što će se sasvim sigurno osjetiti na njegovom rukopisu i tehnikama.
Ovdje valja podsjetiti da je gospodin Udovičić i ranijih godina stažirao u nekima od najuzbudljivijih svjetskih kuhinja, poput baskijskog Azurmendija.
Očigledno ja da Ante Udovičić sustavno i inteligentno gradi karijeru vrhunskog chefa.