Maistra okuplja tim za otvorenje svog najluksuznijeg hotela dosad, Grand Parka u rovinjskoj marini. Grand Park će imati šest restorana za koje je odgovoran chef Jeffrey Vella. Od prošlog tjedna, za četiri Parkova bara i program i pića i koktela u restoranima brine jedan od najboljih hrvatskih barmena Ivan Mandarić.
Prije Grand Parka, Mandarić je bio glavni barmen Joe’s bara u nekadašnjem Arcotelu u Branimirovoj (danas Canopy by Hilton) a posebno dobar posao odradio je u Aperitivo baru. Dvostruki pobjednik Zagreb Cocktail Weeka u izboru barskih profesionalaca, Mandarić nam je sinoć potvrdio svoj prelazak u Rovinj.
“Projekt je dosta kompleksan, ali riječ je izazovu kojem se veselim. Imam izvrsnu podršku u F&B menadžmentu. Većina kolega je iz Istre, uz nešto profesionalaca iz ostalih dijelova Hrvatske, sve će biti spremno do otvorenja.” rekao je Mandarić. Grand Park, najveći hrvatski luksuzni hotel upravo sastavlja ekipe konobara i barmena za otvorenje, koje se očekuje u travnju.