S nizom novih restorana koji se u Zagrebu otvaraju početkom godine, oni već etablirani moraju dizati ljestvicu. Pa je tako ReUnion u hotelu Canopy by Hilton za ovu nedjelju pripremio najambiciozniju dosadašnju verziju svog nedjeljnog ručka.
Chef Marinko Topalović u nedjelju će, dakle, pred gostima rezati netom pečene lungiće, što je jedan od prvih carvinga u Zagrebu.
Za predjelo će se, među ostalim, posluživati marinirana govedina s povrćem s roštilja, salata od liganja i crostini s kulenom. Izborom glavnih jela dominira boeuf bourguignon, jedan od najpoznatijih francuskih klasičnih recepata kojeg u Zagrebu trenutno kuha još jedino Le Mika.
Zapečeni brudet jedinstven je takav format u gradu, dok konvencionalnu stranu drži rižoto s komoračem i kozicama.
Svakako vrijedi spomenuti i empanade, koje se također u Zagrebu skoro nigdje ne serviraju, premda je riječ o jednom od najpopularnijih latinoameričkih jela. Budući da se ReUnionov obiteljski ručak (Family ReUnion) obraća i obiteljima s djecom, chef Topalović klincima, koji veći dio ručka provode u igraonici, ispeći će pizzu i skuhati pastu s mesnim raguom. Fiksna cijena ovog all you can eat jelovnika i dalje je 120 kuna po osobi.
REUNION (Canopy by Hilton)
Sunday Family ReUnion
Branimirova ulica 29
Nedjelja, 24. veljače 2019. (i svaka iduća)
13:00-16:00
Cijena 120 kuna po osobi
Rezervacije 01 4559 518 ili