Zlatna Ribica staromodni je restoran, u ne baš dobrom smislu te riječi. Odmah na ulazu u blagovaonicu nalazi se buffet sa salatama i nekim lošim začinima za salate poput Kisko octa. Tako izgledaju jeftini hotelski pansioni i tvorničke kantine, a ne ozbiljni restorani.
Povrće je prekuhano.Kruh je loš, a tost najgori industrijski. Vinska lista nije čula za moderne hrvatske proizvođače (osim Kairosa), a pivska karta nije čula za craftove.
Međutim, svim ovim zamjerkama usprkos, Zlatna ribica nije loš restoran. Konobari su izvrsni, stolovi lijepo postavljeni, s besprijekornim bijelim stolnjacima, dok je pogled na Krapanj, jedan od najmanjih hrvatskih otoka, prilično očaravajući.
Na stolovima se nalazi ulje s Krapnja iz uljare Sv. Lovre, kućno vino također dolazi s Krapnja, a sve to proizvodi obitelj Tudić koja je vlasnik restorana i hotela Zlatna ribica, smještenog u Brodarici kraj Šibenika.
Riba je također okej. I velika trilja i orada činile su nam se svježe, a na stol su došle tek minutu ili dvije prepečene. Kamenice su bile velike i upravo raskošno bogate.
Zlatnoj ribici nedostaje nešto rada na detaljima i još više vizije modernog restoraterstva da bi od korektnog i ugodnog postala zaista dobar restoran.
ZLATNA RIBICA
Brodarica, Šibenik
HRANA 3/5 UGOĐAJ 3/5 VINA +2/5 POSLUGA 4/5
sve kreditne kartice