Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U četvrtak popodne na zagrebačkom Krematoriju ispraćen je Andrej Barbieri

barbieri-sprovod

U četvrtak odmah iza tri sata, na zagrebačkom Krematoriju, u Velikoj dvorani, organiziran je ispraćaj chefa Andreja Barbierija.

Na Krematorij su u sunčano popodne došli neki od istaknutih protagonista hrvatske restoranske i vinske scene, poput Rudolfa Štefana, Zdravka Tomšića, Marina Vanjka, Borne Janeša, Martine i Tomislava Tomca , Klaudia Jurčića i Saše Špiranca.

Chef Barbieri, jedan od najvažnijih ideologa moderne hrvatske gastronomije, profesionalni renome izgradio je u Skalinadi, Tramerki, Bevandi i restoranu Barbieri’s, da bi proteklih godinu i pol proveo u Quavanni, prvom katarskom restoranu s hrvatskim štihom. Andrej Barbieri umro je u subotu 9. ožujka u sušačkoj bolnici, prije navršene pedesete godine života.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

U četvrtak popodne na zagrebačkom Krematoriju ispraćen je Andrej Barbieri

by Kult Plave Kamenice time to read: <1 min