Premda već neko vrijeme uglavnom ne kuha u svom restoranu, Batelinin chef David Skoko osvojio je sedmo mjesto u izboru za Chefa godine Kulta Plave Kamenice, što dovoljno govori o njegovom visokom statusu u profesionalnoj zajednici.
Taj je status zaslužen. U svojim najboljim danima Batelina je bila jedan od najmodernijih hrvatskih restorana, a Skokina se hrana kretala od jako ukusne do inovativne i briljantne. David Skoko postao je i ostao institucija hrvatske gastronomije, što je dobro, osobito u zemlji koja je nesklona stvaranju institucija.
Skokin edukativni i popularizatorski rad u posljednjih godinu ili dvije također treba visoko vrednovati: serija spotova Riba Hrvatske – Jedi što vrijedi spada među najvažnije gastro sadržaje koje smo vidjeli na domaćim televizijama.
Nadamo se, ipak, da će se David Skoko, čovjek goleme energije , visoke inteligencije i neusporedivog talenta, s vremenom ponovo posvetiti kuhanju u svom restoranu.