Mirazur chefa Maura Colagreca, najbolji restoran na svijetu u aktualnom izboru World’s 50 Best Restaurants (tri Michelinove zvjezdice), seli u netipičan ambijent. Mauro Colagreco u privatnom njujorškom klubu Spring Place otvra dvodnevni pop-up tijekom New York Fashion Weeka.
Kako će Colagrecova intuitivna, mikrosezonska, izrazito terroirska kuhinja s granice Francuske i Italije funkcionirati u novom okruženju, bit će zanimljivo vidjeti. u Spring Placeu su već s priličnim uspjehom gostovali Noma i Coya. Mirazur će 10. i 11. veljače njujorškom societyju predstaviti meni od devet sljedova za 650 dolara, dok će za članove kluba prirediti posebnu večeru 12. veljače.
Mauro Colagreco jedan je od chefova koji ne vjeruju u potpisna jela i pokušava dočarati najbolje, ili najpoetičnije lice prirode koja ga okružuje u određenom trenutku. Njujorški meni to će pokušati izraziti mediteranskim okusima, i jelima poput sirove cikle iz chefova vrta u kori od soli s kremom od kavijara, jedinom atrakcijom s menija koja je najavljena unaprijed.