Batak Grill, najveći hrvatski lanac roštiljarni, ovih je dana ušao i u Woltov sustav distribucije. Batak je već prije bio na Glovu, a godinama ima i svoju dostavu hrane. Batak je prije epidemije imao 10 ekspozitura Zagrebu i ostvarivao prilično velike prihode. Početkom epidemije Batak nije htio otpuštati zaposlene, nego je umjesto toga skoro cijelu firmu prebacio na minimalac.
Batak Grill spada u rijetke hrvatske restorane koji su dobro ekipirani za dostavu. Sve mljeveno meso za Batak, koje dolazi iz Pika Vrbovec, priprema se u velikoj zajedničkoj mesnici na Kajzerici, zajednička kuhinja i masovna proizvodnja najpopularnijih Batkovih formata, ćevapa i pljeskavica, pojednostavljuje i pojeftinjuje proces pripreme i distribucije hrane, što znači da bi Batak dostavom mogao nadoknaditi bar jedan dio svojih redovitih prihoda. Batak na Woltu nudi nekoliko vrsta ćevapa, pljeskavice, BBQ rebrica, mazalice, lungiće, zagrebački, pileći zabatak u panceti, razne plate s roštilja, posebne menije za djecu, kao i par dobrih piva poput Budweisera u limenkama.