Jedini zagrebački Michelinov restoran Noel proširio je ponudu dostave. Nakon što su zbog pandemije korona virusa morali zatvoriti restoran, Goran Kočiš i Ivan Jug razvili su novi koncept samo za dostavu nazvan Noel Bistro. Novi koncept znači da Noel za dostavu priprema nekoliko klasičnih i jednostavnijih jela, sa sastojcima i kuharskim tehnikama koje inače koristi za fine dining meni.
Dostavu su tako među ostalim počeli s tartar biftekom, orzottom od cikle i izvrsnim wokom s gamberima i tagliatellama, s tim da je svatko tko je htio nešto više od vina koja Noel dostavlja preko servisa, mogao naručiti bilo koje vino iz Noelovog podruma pozivom u restoran. Noel dostavlja i tri koktela svog glavnog barmena Karla Ferenčaka osmišljena posebno za dostavu i karanteni.
U proširenoj proljetnoj ponudi sada se preko Wolta uz ručak ili večeru može naručiti boca izvrsnog Heucq šampanjca, a nova jela na meniju su tartar od jadranske tune, janjeći steakovi te rižoto s vrtnim šparogama iz OPG-a s kojim Noel surađuje i salata od vrtnih šparoga s poširanim jajem. Na zahtjev kupaca u ponudu su vratili Noelov signature koktel, Milk Punch Flying Cow u varijanti za kućnu upotrebu.