Noel je prvi od velikih hrvatskih restorana koji je potvrdio da se otvara 11. svibnja, dakle prvog dana od kojeg restorani ponovo mogu raditi. Ivan Jug, Noelov suvlasnik i jedan od vodećih hrvatskih sommeliera, danas nam je rekao da jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom počinje raditi u ponedjeljak 11. svibnja.
“Mislim da nam na terasu stane pet stolova s razmakom od dva metra,” kazao je gospodin Jug, “To znači da možemo primiti dvadesetak ljudi za ručak i dvadesetak ljudi za večeru, s čim smo sasvim zadovoljni. U međuvremenu smo smanjili troškove, tako da ćemo moći stabilno funkcionirati.” Važno je naglasiti da Noel ne odustaje od fine dininga. “Naprotiv, kanimo još više dignuti ljestvicu kuhanja,” tvrdi Jug. Istodobno s restoranom na terasi, Noel će nastaviti raditi u dostavi, s tim da će dostavni jelovnik biti potpuno odvojen od restoranskog.