Nova vremena zahtijevaju nove metode rada. Pa se tako sve više restorana oslanja na dva izvora prihoda: restoranski promet i novac iz dostave. Pojedini restorani, poput Noela, razvijaju dva odvojena menija, restoranski i dostavbni. Tim jje putom, doduše samo donekle, krenula i Agava chefa Belizara Miloša, koja je ovih dana na Wolt stavila bogati bistronomski jelovnik koji, međutim, uključuje i pojedine Agavine klasike poput pilećeg supremea i pašticade.
Agavin meni za Wolt podijeljen je na nekoliko logičnih poglavlja: predjela, tjestenine, salate, glavna jela, deserti. Osobito zanimljive čine se tjestenine. Belizar Miloš tehnički je superioran chef, pa je interesantno probati njegovu verziju bolognesea, paste s janjećim raguom ili pasta sa šparogama i kozicama. Tjestenine se prodaju po šire dostupnim cijenama.
Među predjelima ne sumnjamo u kvalitetu Miloševa tartar bifteka, dok među glavnim jelima uz pašticadu pozornost privlače klasična teleća jetra na venecijanski. Agava nudi i solidan izbor vina za dostavu, pa nekoliko seksi snackova poput sušenih San Marzano rajčica, kao i vrhunsko Belićevo maslinovo ulje.