Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Zagrebačka Agava izašla je na Wolt s bogatim bistro jelovnikom

rizoto-paski-sir-timijan-kruska-agava

Nova vremena zahtijevaju nove metode rada. Pa se tako sve više restorana oslanja na dva izvora prihoda: restoranski promet i novac iz dostave. Pojedini restorani, poput Noela, razvijaju dva odvojena menija, restoranski i dostavbni. Tim jje putom, doduše samo donekle, krenula i Agava chefa Belizara Miloša, koja je ovih dana na Wolt stavila bogati bistronomski jelovnik koji, međutim, uključuje i pojedine Agavine klasike poput pilećeg supremea i pašticade.

Agavin meni za Wolt podijeljen je na nekoliko logičnih poglavlja: predjela, tjestenine, salate, glavna jela, deserti. Osobito zanimljive čine se tjestenine. Belizar Miloš tehnički je superioran chef, pa je interesantno probati njegovu verziju bolognesea, paste s janjećim raguom ili pasta sa šparogama i kozicama. Tjestenine se prodaju po šire dostupnim cijenama.

Među predjelima ne sumnjamo u kvalitetu Miloševa tartar bifteka, dok među glavnim jelima uz pašticadu pozornost privlače klasična teleća jetra na venecijanski. Agava nudi i solidan izbor vina za dostavu, pa nekoliko seksi snackova poput sušenih San Marzano rajčica, kao i vrhunsko Belićevo maslinovo ulje.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Zagrebačka Agava izašla je na Wolt s bogatim bistro jelovnikom

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min