Noel, prvi zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom, an meni je stavio burgere. Rade ih od odležane govedine, sa svojim brioš pecivima i posebnim umakom Noel. Burgere prodaju preko dostave Noel Bistroa na Woltu, u svom baru i na terasi. Burgeri u fine dining restoranima očito su postali znak vremena za razdoblje poslije pandemije korona virusa. Najpoznatiji primjer je Noma, čiji je chef Rene Redzepi umjesto da otvori restoran za svoje slavne sezonske menije, Nomu nakon karantene odlučio zagrijati kao wine i burger bar na otvorenom.
Ljudi nakon šoka karantene očigledno nisu spremni odmah uskočiti u stare navike, što pokazuje oprezno punjenje restorana gostima nakon ponovnog otvaranja. Gosti traže ležerniju, supstancijalniju hranu, kad se izlazi u restorane fokus je na druženje, pa su se burgeri pokazali efektnim odgovorom na to privremeno raspoloženje. Dok u ponudu uvodi burgere, Noel s novim chefom Bruno Vokalom u svom glavnom, fine dining segmentu dodatno diže ambicije u kuhanju, servisu i prezentaciji.