Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Pod zidom je uveo novi meni s masovno popularnim jelima po nižim cijenama

pod-zidom-post-korona-meni

Restorater Borna Janeš uspješno se snalazi u postepidemijskim restoranskim uvjetima. Zagrebačka gostionica Ficlek radi vrlo dobro, a susjedni bistro Pod zidom prilagodio se novim okolnostima uvođenjem novog, jednostavnijeg menija po nižim cijenama

pod-zidom-pappardelle

U zadnjim predepidemijskim mjesecima Pod zidom je dostigao razinu ozbiljnog gastronomskog bistroa. Sada je, pak, jelovnik smanjen i pojednostavljen, sa široko prihvatljivim cijenama: samo tri jela prelaze 100 kuna. Takvi recepti morali bi se pokazati uspješnim modelom za opstanak bistroa Pod zidom. Ove se godine restorani prije svega trebaju baviti opstankom.

pod-zidom-jagode

Na novom jelovniku bistroa Pod zidom nalaze se salata s telećim fileom za 76 kuna, namaz od patlidžana za 38 kuna, tartar biftek za 95 kuna, pappardelle sa šalšom, bosiljkom i parmezanom za 65 kuna, pola pileta na žaru s pečenim krumpirom i BBQ umakom košta 94 kune, dok 100 kuna prelaze jedino ramstek i orada u škartocu. Ovaj popularni pristup bistronomiji mogao bi privući dosta ljudi, a ne kanibalizira Ficlek, s kojim Pod zidom dijeli terasu, jer je Ficlekova ponuda ipak specifično starozagrebačka.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Pod zidom je uveo novi meni s masovno popularnim jelima po nižim cijenama

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min