Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Goran Kočiš vratio se kući. Novi je chef slatinskog restorana Višnjica

kocis-kuhinja

Goran Kočiš, suosnivač i donedavni chef Noela, prvog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom, preuze oje kuhinju na Višnjici, imanju i ergeli blizu Slatine. Kočiš se s ovim angažmanom zapravo vraća kući, jer rođen je u Donjim Meljanima a osnovnu školu završio u Slatini, piše portal slatina.net koji je i objavio ovu vijest.

Još u veljači, prije nego zatvaranja restoarna radi pandemije korona virusa, Kočiš je predvodio najveći zaokret u Noelu od njegova otvaranja, kad je kuhanje iz konvencionalnog fine dininga počeo pomicati prema visokoj kuhinji. Kočiš je Noel napustio tijekom karantene, sa željom da se posveti drugačijoj kuhinji i drugačijem načinu rada, a na poziciji ga je zamijenio Bruno Vokal. Gospodina Kočiša u ponedjeljak smo kontaktirali za komentar, ali nije odgovorio na naše pozive.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Goran Kočiš vratio se kući. Novi je chef slatinskog restorana Višnjica

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min