Zagrebački cafe History u u sklopu svog barsko-restoranskog kompleksa u Tkalčićevoj ulici otvorio je Kokumi, restoran koji predstavlja kao azijski casual fusion. S otvaranjem Kokumija, Tkalčićeva se pretvorila u curry lane. Na potezu od Kaptol centra prema Trgu u Tkalčićevoj sada radi šest azijskih restorana: Royal India, Kungfu Express u Skalinskoj u bivšem prostoru Umamija, Bombay Grill, Sri Lankan Curry Bowl, Wok by Matija i Kokumi.
Kokumi ima tipičnu ponudu sadašnjeg vala azijskih restorana u Zagrebu. Nakon nekritičkog širenja burgera, pa raznih pizza, hrvatski ugostitelji ušli su u fazu sushija i ramena. Na Kokumijevom meniju su ramen, zeleni curry, dvije vrste oodlesa, hrskava junetina, katsu piletina, gyoza i lignje iz woka. Cijene su casual, od 65 do 75 kuna, slično kao i u Kungfu Expressu koji je ipak fast food.
Tkalčićeva, nekad ulica za starinske zagrebačke turističke restorane, preživjela je više eksperimenata s takozvanom etničkom hranom. Od turske Lokme, preko izraelskog Kako da ne, libanonskog Layalija i još par pokušaja s bliskoistočnim fast foodom, sve se uglavnom svodilo na u najboljem slučaju depresivne amaterske pokušaje, a u najgorem na čiste turističke zamke. Među uspješnijim pokušajima u zadnje tri godine je tek grčki El Greco, koji se zahvaljujući souvlakiju, dolmama i jačanju ponude, iz fast fooda s gyrosom pretvorio u restoran i proširio. Najbolji etnički restoran u Tkalčićevoj i dalje je Royal India.