Sve je počelo u Brixtonu, kao projekt kuharske obuke zatvorenika za život nakon zatvora. To je toliko dobro počelo da su zatvorski restoran odlučili voditi kao pravi. Nazvali su ga The Clink, uredili kao tipični londonski restoran za poslovne ručkove i otvorili ga za javnost. Onda je došla pandemija korona virusa i sve je stalo. No, The Clink je restoran kao i drugi, pa je tijekom karantene pokrenuo dostavu. I to je bio potpuni uspjeh.
Menije mijenjaju tjedno, s jelima poput arancina s parmezanom i pestom od rikule, orade u škartocu, mladog povrća i salse verde,crubmlea sa šumskim voćem s kremom…The Clink nudi i veganske i vegetarijanske opcije, a najpopularnija jela su jerk chicken i katsu curry. Svo povrće, jaja i salate dolaze iz zatvorskih vrtova Clink Gardens. Projekt se sada proširio na četiri zatvora, a s povratkom evenata uveli su i usluge cateringa.