Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

DOBRI RESTORANI 2020. Marijo Curić iz 360 je chef godine, Ivana Bekavac najbolji novi talent

marijo-curic

Izbor Jutarnjeg lista i Dobre hrane za najbolje restorane proglasio je prvi dio pobjednika za 2020. godinu. Najboljim hrvatskim chefom proglašen je Marijo Curić iz dubrovačkog restorana 360, Plavi podrum sommelierke Danijele Kramarić u Voloskom pobjednik je nove kategorije restoran Prijatelj vina, dok je nagradu Andrej Barbieri za talentiranog mladog chefa kojemu Jutarnji predviđa “ozbiljniju karijeru” dobila chefica Ivana Bekavac koja u centru Zagreba vodi mali lokal Kut. 

Umjesto dodjele nagrada ne centralnom eventu, Dobri restorani ove godine najavljuju online panele i digitalni magazin u kojemu će predstaviti svoj izbor.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

DOBRI RESTORANI 2020. Marijo Curić iz 360 je chef godine, Ivana Bekavac najbolji novi talent

by Kult Plave Kamenice time to read: <1 min