Noel je u proteklih godinu i pol prošao kroz zaista turbulentno razdoblje. U ljeto 2019. Noelovi su vlasnici otvorili Noel Buje u hotelu San Canzian blizu Buja. Taj projekt, u koji je uloženo strahovito puno energije, vrlo se brzo pokazao logistički neodrživim. Par mjeseci poslije odustajanja od Noela Istra, restoran je napustio chef Goran Kočiš, jedan od utemeljitelja i suvlasnika.
[adsense_content_v2]
Noel je reagirao brzo i pametno, angažirajući Bruna Vokala, jednog od najtalentiranijih hrvatskih mlađih chefova. No, jasno je da je potrebno određeno vrijeme da se restoran s jakim identitetom i novi chef uspješno usklade. Svemu ovome treba dodati zagrebački potres i koronu.
U višestrukom kaosu u kojem je proveo 2020. godinu, Noel je ipak uspio funkcionirati dovoljno dobro da zauzme osmo mjesto na listi deset najboljih hrvatskih restorana. Osobito nas fascinira Noelova strast prema poslu i brza mogućnost prilagodbe novim okolnostima. Njihova je dostavna hrana uz Esplanadinu daleko najbolja u Zagrebu, a otvaranje delikatesnog dućana odmah kraj ulaza u restoran, pokazuje Noelovu spremnost da u svim, i najgorim uvjetima, oblikuje poslovne modele koji omogućuju preživljavanje fine dining restorana do povratka u normalno normalno.