Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Baccalà della Mamma Tartufino vulgarna je eksploatacija najjačeg hrvatskog gastronomskog brenda

baccala-della-mamma-tartufino

Baccalà della Mamma stara je tvrtka iz Višnjana, nastala iz konobe Milena osnovane 1986. godine. Legenda kaže da su gosti toliko voljeli Milenin bakalar da je konoba s vremenom prerasla i u manufakturu delikatesa od bakalara. Danas smo u susjedskom supermarketu kupili Mammin bakalar Tartufino. Koji je nažalost grozan.

[adsense_content_v2]

Loše jelo s tartufima prepoznat ćete po nepogrešivo iritantnoj kombinaciji plastičnih, mirisom benzina prožetih kvaziaroma tartufa i brutalnog mirisa sirovog češnjaka tipičnog za ulje od tartufa. Ne znamo što Mamma stavlja u bakalar Tartufino, ali kladili bismo se na sintetizirano ulje od tartufa.

Bakalar Tartufino posve je nejestiv ako niste ljubitelj umjetnih aroma tartufa; bakalar Tartufino jednako je loš proizvod kao razni čipsovi s tartufima ili nesretne tartufate. Uostalom, teglica od 90 grama košta samo 22 kune, što je vjerojatno najdrastičnija devalvacija vrijednosti tartufa u Istri.

O Tartufinu bi bilo besmisleno pisati da se ne radi o masovno dostupnom proizvodu koji baš duboko kompromitira tartufe, jedan od najvažnijih hrvatskih i istarskih gastronomskih sastojaka.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Baccalà della Mamma Tartufino vulgarna je eksploatacija najjačeg hrvatskog gastronomskog brenda

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min