Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Bernard Korak uvršten je u Phaidonovu novu knjigu o 100 chefova budućnosti

korak-knjiga

Izdavačka kuća Phaidon najavila je novu knjigu Today’s Special: Leading Chefs Choose 100 Emerging Chefs u kojoj sto najboljih chefova na svijetu najavljuje chefove budućnosti za koje jamče. Knjiga izlazi u ožujku i po prvi put knjizi ovog koncepta (prije jedanaest godina Phaidon je objavio sličnu knjigu Coco) izlazi ime jednog hrvatskog chefa.

[adsense_content_v2]

Riječ je o Bernardu Koraku, chefu restorana obiteljske vinarije Korak na Plešivici. Koraka je predložila slovenska chefica Ana Roš u čijem je restoranu Hiša Franko radio više godina. Svaki chef u knjizi izabrao je pet chefova za koje smatra da bi mogli postati vrlo važna imena u industriji. Uz detaljne profile chefova u knjizi je i nekoliko stotina recepata. 

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Bernard Korak uvršten je u Phaidonovu novu knjigu o 100 chefova budućnosti

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min