Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Le Kolač drugu obljetnicu slavi s novim pogonom za proizvodnju sladoleda

Kad je Robert Hromalić prije nešto više od dvije godine napustio Time, na umu je imao posve novu ideju. Ambicioznu ali komercijalnu, inovativnu slastičarnicu koja će funkcionirati istodobno kao laboratorij i tvornica slastica. U dvije godine Le Kolač je rastao u skokovima. Prvo kobrendiranjem s Krašem, pa pokretanjem manufakturne proizvodnje sladoleda, zatim ulaskom u supermarkete i otvaranjem druge ekspoziture Franko’s Sweets by Le Kolač na zagrebačkom Europskom trgu neposredno prije lockdowna.

[adsense_content_v2]

Drugu obljetnicu, koja pada na Valentinovo, Le Kolač slavi novim širenjem ponude s eklerima, linijom Nuts koja obuhvaća grickalice i namaze od oraščića (karamelizirani lješnjaci, bademi i kikiriki s cvijetom soli, namaz od lješnjaka) i Financijerima Apple Pie.  

Najveća novost je značajno širenje proizvodnje sladoleda.  Le Kolačev Ice Cream start-up je novi pogon za sladoled koji će predstaviti u ožujku. Le Kolač najavljuje deset okusa sladoleda u novim pakiranjima od 150 i 500 mililitara, među kojima su najzanimljiviji Crêpes Suzee s komadićima palačinki aromatiziran koricom limuna i naranče i karamelom s  dodatkom Gran Marniera, tiramisu i sladoled od yuzua s marcipanom i tri sorbeta:  malina i hibiskus, mango i  passion fruit i bijela čokolada s Griotte višnjama.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Le Kolač drugu obljetnicu slavi s novim pogonom za proizvodnju sladoleda

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min