Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U svjetlu današnjih odluka o otvaranju, još je manje jasno zašto su nas maltretirali s bedastom probnom večerom

Restoranske se blagovaonice napokon otvaraju krajem tjedna. Lockdowni su vjerojatno završili, ako se ne pojavi još neki nepredvidljivi virus. Osobito je važno da se u restoranske sale ne mora ulaziti s potvrdama o cijepljenju ili o tome da smo preboljeli koronu. Takve bi kontirole ionako bilo nemoguće provesti.

E sada, ako ćemo već ovoga tjedna  moći jesti u zatvorenim restoranskim prostorima bez potvrde o tome da smo cijepljeni, čemu je služila ona bedasta probna večera na vrhu nebodera u Strojarskoj?

Podsjetimo, ta je večera trebala predstavljati model za rad restorana u zatvorenim prostorima, ali su na nju pozvane isključivo cijepljene osobe. Kasniji su testovi, očekivano, pokazali da se nitko od uzvanika nije zarazio.

Ako se, dakle, u restorane smije ulaziti bez covid potvrde, što je jedino razumno i praktično, zašto je Udruga ugostitelja uz pomoć Stožera i državnih medija organizirala i reklamirala probnu večeru isključivo za ljude koji mogu dobiti covid potvrdu?

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

U svjetlu današnjih odluka o otvaranju, još je manje jasno zašto su nas maltretirali s bedastom probnom večerom

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min