Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Carpaccio i ove godine otvara sezonu vrganja u zagrebačkim restoranima

carpaccio-vrganji-2018-g

U Zagrebu upravo počinje sezona vrganja, jedno od najveselijih razdoblja u godišnjim ciklusima dobrih gradskih restorana. Kao što je već tradicija, sezonu vrganja otvara restorana Carpaccio Vlade Lisaka, koji redovito prvi u gradu dobiva vrhunske vrganje.

Carpaccio priprema vrganje na žaru, fritaju, pastu, rižoto i scallopine s vrganjima. U susjedstvu Carpaccio u Teslinoj ulici vrganje izvrsno prprema i Vinodol, koji se dosad posebno mogao pohvaliti izvrsnim carpacciom od vrganja. Zbog svog raskošnog šumskog mirisa, tamnih okusa i specifične, skoro kremaste teksture, vrganji su ultimativna ranoljetna delikatesa koju treba slaviti dok je u špici sezone.  

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Carpaccio i ove godine otvara sezonu vrganja u zagrebačkim restoranima

by Kult Plave Kamenice time to read: <1 min